Замръкнал в жунглата...
Замръкнал в жунглата...
Когато си улав е така Снимка: Възмутен читател | 29 мар 2023 16:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
32
54095
27
15
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Ламбда сонда преди 2 месеца
Сидчо потъна в забрава,освен ако не отключи секцията....но едва ли е по силите му.
26
3
 
1
 
! Отговори
преди 2 месеца
нe било компютри, а компоти. Не си е купил Москвич, а го е блъснал Москвич... Не го е изяла акула, а е плувал с акула... и безброй други уникални неща които си виждал само по Дискавъри. И много такива които и по Дискавъри няма да видиш. Абе кво да обеснявам на т0земци, аз да не съм Колумб. По добре си пусни песента София Де Жанейро, на Сарафа и гледай клипа. После пускай SMS-и че си на к'фeва зона щот инъче ще те тричат. Докато си пропиляваш живота у гетото други хора ставаме финансово красиви
25
3
 
0
 
! Отговори
opa преди 4 месеца
изела го е некоя акула...
24
2
 
3
 
! Отговори
Застой преди 5 месеца
Сменяйте или махайте, омръзва.
23
4
 
3
 
! Отговори
преди 6 месеца
Ае от кой кибуц се обаждате? Как станахте трапезни интелектуалци? От регионалните курсовете на ЕС за ограмотяване на етноса ли? Или от храната? От месото от някой резерв? Сухото мляко и палмово масло в кашкавала/сиренето? Турските пестициди и ГМО? Затова са ви поскъпнали храната? Абе да не би калта която газите да е лековита? Гумите които дишате да действат като арома терапия? Или е от препарата с който ви пръскат и обезпаразитяват? Ако е така, ще почнете да плащате с СМСи за цялата к`фева зона?
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На това се смеят в днешни дни. Пред тези калъфи, даже Сиднито не бледнее
21
0
 
33
 
! Отговори
Калоян преди 7 месеца
Що за простотия е това?
20
0
 
8
 
! Отговори
Changer преди 8 месеца
Айде, нЕма ли да сменяме? Хич ли нЕма вече ем'репортери?
19
0
 
27
 
! Отговори
.. преди 9 месеца
К'ва е тази глупост бе?!?!?!
18
0
 
14
 
! Отговори
Ламбда сонда преди 9 месеца
Не бе,той е на меден месец в Тонга щото е сключил брак със своя вомбат и е зет на местните аборигени и са го включили в работа да коси ливадите с косата Гимпи-Гимпи и затова няма време да пише тук
17
1
 
7
 
! Отговори
ЗА преди 9 месеца
Абе тоя фега от сидни да не го е изял некой паяк....
16
0
 
3
 
! Отговори
Скучаещ преди 10 месеца
Хайде, няма ли да пораздвижим темата, толкова време мина.....
15
8
 
34
 
! Отговори
..... преди 11 месеца
Това на последната картинка можеше да не е среден пръст,ами махане за довиждане...после защо децата ни били такива груби и т.н.
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва много да си се сдухал, за да ходиш сам из джунглите. Друго си е да има с кого да изпиеш една ракия.
13
21
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Австралазия е страна на бездомни, диктатура и фалшив живот. Малко е обидно тоя екземпляр да се присмива на собствения си народ. Хората, които се борим да я има България и не бягаме като страхливци, а работим за нейното бъдеще.
12
1
 
26
 
! Отговори
Пълен олигофрен преди 1 година
Чалгарче, пак си се насмъркал и заличаваш коментари. Това мислят хората за теб - станал си за базик и подигравки. Всеки влиза тук за да се гъбарка с теб. Никой не дава 5 стотинки за синия ти паспорт, за секретните ти проекти за говномента и за инфантилните ти забавления, с цел да си далече от хората защото всеки ти се подиграва. А ти работиш за говномента защото имат задължение да приемат на работа определен процент от служителите си с увреждания. Вземи си лаптопа и пусни Тигре,Тигре в Операта.
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви пари има тоя клоун бе? Снима се вечно от някакви треволяци щ, защото живее в някой фургон, ходи пеш , защото няма пари за кола. И всяка вечер като си нареже сиренце на вестничето си пусне Неков чалгийка и си вика: "аз съм успял българин, чеки да пиша у днеса". ***.
10
0
 
16
 
! Отговори
До №6 преди 1 година
Не й казвай на Синди, че й четеш бълвoчитe вече 10 (ДЕСЕТ) години. Ще й се нaкoкъpжат, цuцкuтe под знойното ав$стралийско слънце.
9
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Aбе, ташака на страна ама Сиднито го гледам от години как се обяснява и обяснява човека за колко пари има и т.н. Браво Сидни, ама.... хората не ги ***..за теб. Не може всички да са толкова добре като теб. Но има и друго: ти винаги ще си останеш с българското в теб, колкото и да го отричаш, иначе щом си допрял до тролските коментари и заяждане с хора тук.... не си мръднал по напред от колкото когато си заминал като градация пич.
8
1
 
19
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Хахаха, добро! :D