Тук газта е безплатна. На вересия
Тук газта е безплатна. На вересия
-33.922340°, 151.256906° са координатите. Има ги навсякъде барбекютата. Из парковете в града и около града. От край време, от десетилетия. На газ и напълно безплатно, на вересия. Пали се с пиезо бутон и има таймер 20 минути, което е недостатъчно, но с 2 припалвания за 30 мин. барбекюто стана екстра. Месото може да се пече и върху аломиниево фолио отдолу. Бон апети от Сидни Ав$тралия. А износа на газ не е спирал. Снимка: От Сидни Ав$тралия | 28 окт 2022 12:43
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
31
24137
9
12
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Нещо преди 1 година
нямаш снимки от Аутбака? Не ти ли се ходи на разходка там? Снимай някоя, змия , някое паяче,.. барем кенгуру. Нещо си плашливичък май.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Синди, няма ли да пуснеш нова снимка... да видим пак, как се живее, като бял човек
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гнясажиите вече паднаха толкова ниско, та чак публикуват някакви снимки на тоя боккллуккк от жалката ковидна клоакка австралия.
23
0
 
6
 
! Отговори
Психо преди 1 година
Хем безплатна, хем на вересия, върви го разбери. А си мислех че аз имам проблем ...
22
0
 
5
 
! Отговори
Dr Lissa Johnson преди 1 година
"да дойде да види че гаста е безплатна..." ---------------------- гаСта е безплатна, но за 1 час при мен трябва да се изръсиш поне $250. Колкото по-рано ми се обадиш, толкова по-кратка ще бъде лечебната процедура. По моя преценка, сега ще трябва да идваш поне веднъж седмично в продължение на една година.
21
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От електрическа скара по-добро нема. Имам и на въглища и на газ, въглищата са мръсно и *** нещо, на газ иска голямо слугуване, има едни камъни от вулканична лава, като попият мазнина после всичко смърди. На ток става без миризма на пушек пък и който иска да му мирише на пушек може да си запали няколко съчки под ел. реотани да си осмърди месото.
20
5
 
2
 
! Отговори
от Сидней преди 1 година
не ме питайте за говернмента който ми плаща по 5 цифри седмично за тайните проекти и секюрити сървис, а си гледайте живота в панелката в полски тръмбеж докато аз си сре разхождам из кораловия риф и си карам автоматика до гробищата и най расивите места в австралия. координатите ми са -33.922340, 151.256906 , който не вярва да дойде да види че гаста е безплатна, както е било и в третия райх. натискаш пиезо бутона и си правиш барбекю. гледам си операта и ям австарийски дюнер
19
3
 
2
 
! Отговори
Българка преди 1 година
МИЛИ САНАРОДНИЦИ НЕ ВАЖНО ГАЗ ,ТОК,СЛЪН4ЕВИ БАТЕРИЙ...И ПРОЧИЕ,, ВАЖНО Е 4Е Е БЕЗПЛАТНО-ТОЕЗ АКО НЯМАШ ПАРИ4КИ ОТИВАШ И СИ СПРЕТВАШ КУПОН4Е ВЕ4ЕРЯ ОБЯД.... КЪДЕ В БГ ИЛИ ЕВЕОПА МОЖЕШ БЕЗ ПАРИ ДА ПОЛЗВАШ ГАЗ ТОК ИЛИ ДРУГ ИСТО4НИК НА ЕНЕРГИЯ?
18
0
 
6
 
! Отговори
Б.Г. преди 1 година
Това е на Куджи и е на газ защото нямат дебел кабел за ток до него... 95% са на ток защото газта иска поддръжка и е по опасно. Разходи се до Марубра, до Сентениъл, Бисентениъл парк и виж на какво са там. Дори и в Royal national park са на ток. Личи си, че не си разбрал как се ползват тия работи от живеене на фенерите с гледка към операта.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Месце и бира на барбекюто и след това гмуркане в рифа." --------------- гмуркането ти е същата работа както писането и програмирането.
16
6
 
0
 
! Отговори
до Б.Г. от Сидней преди 1 година
Точно това е на газ, както навсякъде. Ако не бяха смачкали резолюцията можеше да прочетеш какво пише на бутоните. Единия бутон е пиезо, натискаш докато запали. Навсякъде е газ. Безплатно на вересия. На ток няма никъде. И ако беше си направил труда да видиш координатите щеше да забележиш че барбекюто е точно зад плажа. Даже океана се вижда на снимката. Месце и бира на барбекюто и след това гмуркане в рифа. Яко. Поздрави от Новия Свят
15
0
 
1
 
! Отговори
Б.Г. преди 1 година
Ми снимай нещо и ти?Напиши нещо образователно, интересно, със стойност вместо да тролиш тук.Българската работа винаги е била като твоята - не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.
14
1
 
2
 
! Отговори
До 16: преди 1 година
Какво ни интересуват тези работи? Вземи и се запиши в някой клуб на анонимния алкохолик в Сидни и спрете да ни занимавате с глупости.
13
1
 
2
 
! Отговори
Б.Г. преди 1 година
Точно това не е на газ! На ток е, на газ из Сидни са много малко. Общината ги чисти, както и ти е редно да го оставиш чисто. В някой паркове не може да палиш въглища и плочите са си идеал. Ресторанти бол, ама да си седнете с един кашон бира до плажа и да си мезите сгодни мръвки хич не е лошо. Кенгурата са фенове на надениците, затова е и плоча, пък и се чисти лесно. Бездомните или къмпингарите много си ги уважават!
12
1
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
Аз у реброво имам един декар градина на която си правя скарата . Общо имам 16 декара . И съм си у дома .
11
0
 
3
 
! Отговори
Фйит т бб преди 1 година
"АлУминиево"......Сидней, иска ти се......кой знае от кое село си. Май си виждал Австралия само на картичка
10
3
 
4
 
! Отговори
.. преди 1 година
Газ е мъжки род, когато се отнася за агрегатно състояние на веществото. Когато е за гориво, е в женски.
9
8
 
4
 
! Отговори
балканския кенеф преди 1 година
Оскотяването в панелистан води до трудно асимилиране на други реалности. Възприемането на образи от Новия Свят в среда близка до африкански пейзаж предизвиква непредсказуеми резултати. Най-забавните реакции сред 6алканските *** са при енергийно бедни, работещи бедни, социално бедни, крайно бедни и всякви форми бедни дефинирани по индекса за човешко развитите на ООН. Най-трагично е за макаците които не могат да напуснат обитавания хабитат и съжителстват с други форми п0лучовеци. Поздрави!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
един стар виц:минал някакъв *** на бенззиностанция:- Колко струва една капка бензин.- Нищо не струва.- Накапими един резервоар тогава
7
0
 
12
 
! Отговори
Ало Миний преди 1 година
Аз същу ръботя кату пругръмис.