Как да спечелим технологичен подарък за по-добро здраве от А1

Спонсорирано съдържание | Обновена: 23 май 2023 12:43 | 23 май 2023 12:43, Александър Попов
Как да спечелим технологичен подарък за по-добро здраве от А1

Регулярното проследяване на основните здравни показатели е от ключово значение и може да ни помогне да водим по-здравословен живот, да сме по-наясно относно навиците си и как те влияят на цялостното ни жизнено състояние. Положителният напредък, който отбелязваме по нашите фитнес цели, може да бъде страхотен мотиватор и да ни помогне да се чувстваме по-уверени в крайния резултат, към който се стремим.

Освен това, чрез тази информация можем да идентифицираме потенциални здравословни проблеми в ранен етап, преди да станат сериозни и съответно да бъдем по-отговорни към собственото си здраве и спокойствието на нашите близки.

Да останем здрави е важно и сега А1 го прави още по-достъпно със седмичните предметни награди в „Колелото на късмета“ - смарт часовник Xiaomi Redmi Watch 3 Black и смарт кантар Xiaomi Mi Body Composition Scale 2, които очакват всички с регистрация в приложението Моят А1 или уеб портала A1.bg. До 30 юли 2023 г. всички клиенти на А1 отново могат да завъртят колелото и да печелят разнообразни бонуси, като минути, МВ и SMS-и, с валидност 24 часа, или шанс за участие в седмичната томбола за предметните награди.

Умният часовник Xiaomi Redmi Watch 3 Black тежи само 37 грама, което го прави много удобен, без да го лишава от всички функционалности, включително тези, които могат да помогнат на всеки да проследява своя сърдечен ритъм, качество на съня и тренировки. Моделът може да следи наситеността на кислород в кръвта и поддържа 121 спортни режима, включително шест, които разпознава автоматично. Часовникът е отличен избор за хора, които са постоянно в движение, благодарение на дългия живот на батерията - до 12 дни с едно зареждане.

Другата смарт джаджа сред наградите е интелигентният кантар Xiaomi Mi Body Composition Scale 2, от който може да се възползва цялото семейство, включително децата, благодарение на автоматично идентифициране и съхранение на до 16 профила. Кантарът е с елегантен дизайн и модерни функции, чрез които предоставя реалистична картина по 13 ключови показателя за вашето здраве и тонус, като освен общо тегло, показва процент мазнини, мускулна и костна маса, вода в тялото, метаболитна възраст и други. Mi Body Composition Scale 2 синхронизира вашите данни с приложението Mi Fit, което представя оценка на здравословното ви състояние в една графика и ви улеснява в проследяване на напредъка към вашата оптимална физическа форма.

И двете предметни награди в кампанията „Моят А1 ти е на късмет“  са подходящи за хора от всички възрасти, които искат да следят и подобрят здравето си и своята физическа форма. Но това не е всичко, което Колелото на късмета може да предложи за клиентите на А1. Ежедневно всеки потребител в Моят А1 има възможност да опита късмета си, като освен шанс за смарт джаджите, може да спечели моментни награди. Това са бонус пакети с 5 000 MB или неограничен интернет на максимална скорост, 100 или неограничени национални минути и 50 SMS-а в мрежата на А1, които може да изпрати и на приятел или близък, стига той също да е абонат на телекома.

Всички тези награди са възможни за всеки, който има регистрация в Моят А1. Благодарение на него, потребителите на А1 могат лесно и сигурно да управляват сами всички свои услуги, да следят потреблението си и да плащат сметките си, като по този начин печелят време и удобство.


Спонсорирани публикации