IHB Business Run Varna отправя бегаческо предизвикателство

Спонсорирано съдържание | 12 май 2023 09:00, Красимир Ангелов
IHB Business Run Varna отправя бегаческо  предизвикателство

IHB Business Run Varna, ще се проведе на 11 юни, с подкрепата на Индустриален холдинг България.

Корпоративната щафета за фирмени отбори ще се състои, както всяка година, на територията на Булярд корабостроителна индустрия и Булпорт логистика в Южна промишлена зона. Трасето е с дължина два километра, а всеки състезател е необходимо да пробяга 4 километра (2 обиколки) и да предаде щафетата на следващия съотборник.  Всеки отбор се състои от 4-ма колеги и общо като екип трябва да пробягат 16 километра. Няма ограничение в бройката отбори, които могат да вземат участие, стига да бъдат групирани по четирима.

Разбира се и тази година има забавна спортна програма за децата. Част от събитието е Kids run, в което могат да вземат участие деца от 4 до 12 години.

По традиция 30% от таксите за участие ще бъдат дарени за благотворителност. Каузата за 2023 г. е подкрепа на Карин Дом - една от най-старите организации с нестопанска цел във Варна, която се грижи за деца със специални нужди и техните семейства.

До момента във IHB Business Run Varna са записани над 40 отбора, сред които отбори на Айкарт, Девня Цимент, SmileArt, GlobalITCenter, MTK, gevekom, MEC, VMSKVarna, ZigZag, Военноморски спортен клуб "Варна"ВМСК ", CluneTech, Muhtarov, Liebherr, Altido, Топ Рент а Кар, Cargill, както и представители на домакините.

В миналогодишното състезание взеха участие 53 отбора, като организаторите от Спортен клуб Бегач очакват тазгодишното издание да бъде още по-мащабно. На 11 юни за пети пореден път Варна ще бъде столица на отборното бизнес бягане.

Всички участници ще получат тениски, медали и други подаръци от организаторите.

За повече информация за събитието и записване, вижте: http://varna.businessrun.bg.

 


Спонсорирани публикации