STYLER - от първата ушита вратовръзка до цялостна гама мъжко облекло

Спонсорирано съдържание | Обновена: 11 май 2023 13:05 | 11 май 2023 13:04, Красимир Ангелов
STYLER - от първата ушита вратовръзка  до цялостна гама мъжко облекло

Става ли въпрос за мъжка мода в България, брандовете, които могат да се похвалят с дългогодишен опит в тази сфера са много малко. Днес ще ви запознаем с българската компания Нов Стил - стартирала като малка семейна фирма, а днес, над 30 години по-късно разполага със собствено производство и е водеща в България в сферата на мъжката мода. Фирма Нов Стил започва дейността си през далчената 1991 г. в гр. Пловдив, като производител на вратовръзки, което се оказва много успешно начинание. Няколко години, компанията продължила да произвежда само тези аксесоари, които бързо набрали популярност, благодарение на високото качество.

От малка семейна фирма до водещ бранд за мъжка мода

30 години по-късно, компанията изработва цялата гама от мъжкото облекло под бранда STYLER и разполага със собствено производство, онлайн магазин, фирмен магазин в гр. Пловдив и над 40 представителни магазина в цялата страна. Успехът и интересът към STYLER се дължи на креативността и подхода на българския бранд - от създаването на дизайна, през всички детайли до цялостната изработка и продажба. Брандът разполага с каталог, който включва разнообразие от модели и дизайни за всеки стил и повод - мъжки костюми, официални и спортно-елегантни ризи, тениски, дънки, спортни и елегантни обувки до всички аксесоари, които придават цялостен завършек на визията - папийонка, колан, вратовръзка.

Онлайн магазин Styler и присъствието на бранда в киното и телевизията

Във времето на виртуалната технология и пазаруването, STYLER предлага всички тези продукти в онлайн магазин www.styler.bg, което ги прави лесно достъпни до всяка една точка в страната и в Европа. Благодарение на професионалните модели, с които работи компанията, много лесно може да придобиете представа за това, как изглежда всяка една дреха. STYLER не прави компромис и със снимките, които заемат място онлайн и в каталога. Фотосесиите за представяне на мъжкото облекло са заснети професионално с модели, които са снимали за световно известни мъжки модни марки, както и популярни лица от киното и телевизията. Тук е моментът да споменем, че дрехите на STYLER заемат място в два от най-успешните телевизионни сериала в българския ефир- "All Inclusive" и "Братя", както и в единствената специализирана телевизия за бизнес и икономически новини Bloomberg TV. С две основни колекции през годината и няколко междинни, STYLER следва последните тенденции в мъжкото облекло и предлага модерни продукти, отговарящи на стила на клиентите за всеки сезон. Историята, развитието и дългогодишния професионален опит на STYLER, правят бранда един от най-предпочитаните и разпознаваеми за мъжка мода в България.


Спонсорирани публикации