Депутат: Поведението на Чернева граничи с национално предателство

Радев въведе на политическата сцена ПП, каза Деян Дечев от БСП
Обновена: 30 май 2023 23:24 | 30 май 2023 23:00, Анисия Иванова
23

Изслушванията бяха предавани по националните канали и беше ясно от самото начало, че информацията, която ще получим, ще бъде по-обрана и няма да бъде в пълния си обем, тъй като не беше на закрито заседание. Но все пак по техни думи стана ясно, че няма вмешателство по отношение на назначаването на ръководителите на службите. Това каза депутатът от БСП Деян Дечев в студиото на "Денят ON AIR".

Той припомни, че шефът на ДАНС Пламен Тончев поясни, че има образувано досъдебно производство срещу съветник на Кирил Петков заради РСМ.

Още по темата

"Редно е първо да знаем какъв е бил обемът на информацията, която дамата е споделяла с граждани на РСМ. Няма как да бъда в ролята на съдник, но чух мнения, че граничи с национално предателство. Интересно защо тази информацията не беше публично достъпна в по-ранен период и защо сега се появява, доста време мина, откакто Кирил Петков беше премиер", допълни Дечев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Народният представител се надява порочната практика с използването на службите да се прекрати.

Още по темата

"Надявам се службите да изпълняват своите задължения и да защитават националните интереси, а те да се ползват като политически бухалки. И е много важно да разберем какъв е обхватът на термина "ала-бала", тъй като до голяма степен може да ни отговори на въпроси, които са изключително важни за националната ни сигурност - за сегашната конфигурация в парламента, и дали може, или не може да бъде съставено редовно правителство", подчерта Деян Дечев.

По думите му е имало хейт по БСП, че партията е аналогова.

"Знаете какъв хейт отнесе БСП, когато останахме сами в предупрежденията си, че е твърде възможно машините да са манипулирани. Г-н Петков е казал на г-н Свиленски да се откажем на всяка цена от възможността да дадем опция и за хартиено гласуване в секциите и че той ще ни даде кодовете за машините, каквото и да означава това. Вероятно ние сме били прави в тези наши опасения, много е важно да получим пълния обем на "ала-бала"-та", категоричен е той.

И на мнение, че служебният кабинет не е успял да се справи със своите задължения.

Попитан дали президентът Румен Радев е превишил правомощията си при връчването на втория мандат, Дечев отговори: "Той постави една нова разделителна линия в обществото, не че няма основание за своите критики, но интересно, че те бяха само в една посока, тъй като в тези записи се вижда, че колаборацията между президента и "Продължаваме промяната" е налице. Той беше човекът, който ги въведе на политическа сцена. Благодарение на него те придобиха тази сила, която имат в момента."

Гледайте целия разговор във видеото.


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Пффф И кой те излъга, че било "безобидно ала бала"?? Ти да не си авторът на далаверките и измамите на Киро? Ако е така, влез по-надълбоко в темата. Ако не е, не се изказвай по въпроси, за които хабер нямаш - кое било безобидно и кое не. Самият факт, че е имало ала-бала, говори за някакъв вид измама и налага незабавно подробно разследване.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не граничи ами Е национално предателство. И защо мошенникът Петков и тази негова маша все още не са в затвора????
17
1
 
3
 
! Отговори
болестно състояние преди 3 месеца
Значи обвиняваме някого в национално предателство, но не знаем какво е говорил , но предполагаме, защото не е от БСП или ГЕРб или ДПС или самото божество Копейкин.Ето затова целия свят наблюдава с изумление, след 30 г. демокрация не само нямаме истински медии, но те са все повече рупор на русия. Всеки нормален журналист би задал въпрос---като нямате данни, кого и защо обвинявате? като няма съд ,присъда, обвинение , кого обвинявате? По тази логика аз обвинявам Дечев, че е крадец и педофил.
16
6
 
6
 
! Отговори
Пффф преди 3 месеца
От едно безобидно "ала-бала" такива фантазии и хипотези се развихриха, че депутатите опоненти на ПП могат да кандидатстват за награда за литературни съчинения.
15
4
 
9
 
! Отговори
ББ преди 3 месеца
комунистите като този откъснаха "македония"от България!гАспадарите им от мАсква ги надъхваха да мразят децата ви,комунистите "създадоха" македония и всеки можещ да чете може да го провери....ама Чернева...ама дядо Йоцо,руските роби са врага...на Площадите и безкомпромисно...да си върнем животите,да дадем шанс на децата ни,техните са банкери-агенти в...САЩ
14
2
 
9
 
! Отговори
ББ преди 3 месеца
уоу,нима не комунистите създадохте "македония" по нарежданена коМинтерна и сталин?за един приятел питам!управлявахте дълги години и какво направихте?а бяхте заети да подготвята Българите да плащат убийствата на жени и деца от путин в Украйна...само факти за можещите да мислят и обичащите България!!!
13
4
 
13
 
! Отговори
Абе преди 3 месеца
Не че граничи, ами направо е прекрачило границата !
12
8
 
9
 
! Отговори
българина преди 3 месеца
работила е за Център за либерални стратегии, ЦРУ агент, пълен бо лук!
11
2
 
7
 
! Отговори
Диана преди 3 месеца
БСПто си е БСП - *** до ***! Този тук не можел да съди но бил чул, значи, че това граничело с национално предателство..ха-ха-ха..да имаш мнение не значи да съдиш, но той и това не може да разбере, да не говорим за това граничен...
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Толкова предатели има ,че писания мама да стигнат
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя филм сме го гледали . Съветски е.
8
12
 
16
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Член на престъпната и продажническа партия, наследница на терористичната БКП да говори за национално предателство - това е класическа политическа шиZZофрения!
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 4. Нищо няма да върнеш. Не словоблудствай. На никого и за нищо не помагаш
6
1
 
6
 
! Отговори
Пълна скръб преди 3 месеца
Некадърни шпиони и доносници. Нищо не правят както трябва. Нищо не са научили . Да връщат парите.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те, всичките са предатели! До един!
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще бъде яко нашибанаа госпожата, след като върнем почивните станции Белене и Ловеч!!!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ШНУР ЗА БСП!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом граничи нема проблем. Нал не е минала границата. Всичките сте ми едни "дипломати" не съзнавате по цял ден кви глупости дрънкате.
1
4
 
18
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Нали тая зле поставяше страната, че не посрещаме мигрантите с духова музика и обвиняваше полицията, че пази границата.