Нинова: Целта на ПП-ДБ-ГЕРБ е да завладеят държавата, коалиция на задкулисието

Превръщали се в пералня на Бойко Борисов
Обновена: 26 май 2023 14:24 | 26 май 2023 13:08, Камелия Цветанова
197
Нинова: Целта на ПП-ДБ-ГЕРБ е да завладеят държавата, коалиция на задкулисието
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, че се опитват да завладеят държавата и са се отказали от националния суверенитет.

Тя обвини двете коалиции, че са вкарали спешно на второ четене промените в НПК, с който се създава механизъм за разследване на главния прокурор, с цел да го отмени КС и те да завладеят държавата и да продължат по старому.

"От БСП напускаме пленарната зала и няма да участваме в това заседание, което представлява кулминацията на задкулисието", скочи червената шефка.

"Коалицията на омертата затвори дебата по най-важната тема – реформата в съдебната система, но след това, което изнесе Радостин Василев и се оказа не манипулирани записи от службите, а онлайн заседание на ПП- ДБ, можете ли днес да продължите сякаш нищо не се е случило? Ситуацията не е същата, защото от тези записи става дума за отказа от национален суверенитет, за кулминация на паралелната държава и задкулисието, овладяло България години наред, става дума за скритите имунитети", обвини Нинова.

Според нея България е замесена в международен скандал, защото на записите се чувало как председателя на ЕК и лидери на страните от Г-7 окозвали оказвали натиск за съставяне на правителство.

„Това не е поредната, а 10 черни точки върху България. Как те ще погледнат на обяснението – ще ви пуснем в еврозоната, но измислете как да нарушите правилата, за да влезете, защото не сте готови и не отговаряне на условията? За пореден път сложихте България на дъното и после да не кажете, че някои друг е виновен, защото вие евроатлантиците съсипахте евроатлантическите ценности с такова поведение. Става дума още и за отказ от национален суверенитет с изречението – сменяме шефовете на службите и това е съгласувано с посолствата“, каза Нинова.

Тя определи ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС още като коалиция на имунитетите.

"Шокирана съм, ако Христо Иванов го е казал, че специална комисия ще тупа 6 месеца топката, за да бъде сменен Гешев. Днес станахме пералня за Борисов и миялна. Целта е да се направи промяна в Конституцията, да се вземе главата на Гешев, да се покрие Бойко Борисов и правителството да мине. Чрез промените в чрез НПК вие правите парламентарен преврат“ Много преди ПП да ви има, сме казали, че Иван Гешев трябва да си ходи, реформа в съдебната системата трябва да има, но не с целта, която вие си поставяте и тя е да изперете Борисов, да си пазите имунитета, да сметите Гешев с Пешев и които са ви удобни, това ви е целта, а не е истинска съдебна реформа“, обвини още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още по темата: бспКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
2
 
! Отговори
ЯЙЦЕТО НА ФАБЕРЖЕ преди 10 месеца
ДРУГАРКАТА КОРДЕЛИЯ С ХАОТИЧНИТЕ СИ НАПЪНИ, ЩЕ ДОВЕДЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДО КРИТИЧНИЯТ МИНИМУМ ОТ 100 000 ГЛАСА РАВНИ НА 4%-ЯТ ПРАГ. НО ТОВА ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА УЧУДИ НЯКОГО - КАК СТОЛЕТНИЦАТА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ТО ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА !!... А СЛЕД ТОВА, КОРДЕЛИЯ ??!!!
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Твоята вече не скрита, а явна цел е да се присламчиш към ПП-ДБ и пак да станеш министър и вицепремиер в партията на самозванците -ПП към коалицията й с ДБ. Синът- високопоставен чиновник в USA банка, мъжът - шеф на дирекция във фирмата на Малкия Клюн. Че какъв лидер на ляеа партия на трудещите си ти - ти си нейният ЛИКВИДАТОР! И това не го криеш, а искаш да се присламчиш в поредния кабинет! Кога ще те видим да размахаш знаменцето с 51 звезди?
165
4
 
6
 
! Отговори
Андрей преди 10 месеца
За какво браво на Нинова ?! Затова,че само вдига шум около себе си,за да напомня за жал кото си съществуване ли ?! Затова,че се крие под общи знаменатгели и пуска отвреме-нав реме някоя " развалена плоча " ?! Затова,че не е свършила работа за две пари а си препи сва големи заслуги ?! Крайно време е Нинова да изчезне от политическия небосклон на страната ни !!!
164
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
тая тетка е крайно време да я маршират, ако тая партия желае да играе някаква роля напред
163
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
колко е хубаво само да си чешеш езика и за това да вземаш тлъста ЗАПЛАТА - за НИЩО !
162
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И тая объна лопатата ,но командваше 7 месеца с ПП
161
4
 
11
 
! Отговори
Нинова е средството, преди 10 месеца
което доведе ЕООД-то БСП до неговия висш и последен стадий.Сега вдига врява колко отвратителни са другите(е,има основание),за да забравят хората колко отвратителни са БСП,като търговско дружество съставено от деца на червени барони, произведените от Луканов с куфарчетата милионери,приватизатори и висши партийни секретари и функционери,чиято основна цел е личното благоденствие,а не народното добруване,което фарисейски тръбят че преследват.Народът ги про(е)зря и ще ги закрие на избори.
160
12
 
10
 
! Отговори
Gogo преди 10 месеца
За пореден път Нинова е права! Това момиче излезе голям боец! Мъжко момиче с много повече качества от 99% от родните ни мъже политици, които сапълни утки :)
159
8
 
14
 
! Отговори
Целта на комунистка? преди 10 месеца
Нинова = завист и злоба - изпуснахте властта защото крадохте и убивахте 60 години!
158
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От коментарите е ясно, че изкуствения интелект може да вреди на човека
157
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От коментарите личи, че ботовете изпитват голям страх от Нинова
156
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нинова се държи на ниво и не влезе в схемите на кирчовците и дб- та.
155
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
С атаките към гл прокурор и прекрояването в тяхна полза на съдебната система стана ясно, че тези разбойници се готвят да завладеят държавата. Добре, че се осветлиха гнусните им замисли, за да просветни на хората какви мошеници са.
154
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Отдавна го казвам, но още не схващате. Нинова е ЖЪЛТА. Демокрацията е конкурс за популярност и визията има значение. Бочко го избират защото лелките ги кефи пълничък чичко с дълбок глас. От Нинова не става нищо не защото е лош политик а защото кожата и е ЖЪЛТА, не се харесва това на хората.
153
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нинова и Копейкин да се зачислят във "Вагнер". На Нинова ще й дадат кон, а на Копейкин, батальон.
152
6
 
18
 
! Отговори
акус преди 10 месеца
бсп. възраждане дали не са кремълски партии ???
151
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Борисов няма нужда от пералня, защото срещу него няма доказателства. Главата на Гешев я искахте всички до един. Борисов се престара да угоди на шарлатаните от ПП, с искане на оставката му. ГЕРБ се върна, но БСП, излезе.
150
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кака *** се разсърди и каза че прекратява преговорите. Еми като не искаш да си част от правителството няма да мрънкаш. Май и 9% са ти много.
149
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разкарай се руска мижжитурка!
148
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И кво, оказа се, че нямаш коз в ръката, и сега пак запя за задкулисието?