Борисов отсече: Няма коалиция, а отговорно поведение на партии

Загърбването на егото дало резултат
259
Борисов отсече: Няма коалиция, а отговорно поведение на партии
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Споразумението с ПП-ДБ за съвместно управление с ротационен премиер не е коалиция, отсече лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Не е коалиция. Ако е коалиция, аз и Кирил Петков ще сме премиери или министри. Аз го наричам отговорно поведение на диаметрално противоположни като омраза партии и със 100% еднакви програми", коментира той.

Още по темата

"Поздравявам лидерите и на „Да, България”, и на партията на "Промяната"! Съветвам ги да не четат и да не гледат сайтове и телевизии, докато направят правителство. Защото тези, които биха казали нещо срещу такъв кабинет, работят за сриване на цялата политическа система”, заяви Борисов.

По думите му загърбването на егото, както направили самият той, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов дава възможност да се преодолеят хаосът и кризата.

"Виждате, нашите съседи в Гърция. По същия избирателен закон, веднага го променят, следващите избори ще имат бонус за победителя и ще имат правителство, а ние продължаваме да се дрънкаме - машина ли е, четец ли е, хартия и машина ли е. Вместо да решим кардинално - първата партия получава 50 депутати бонус и управлява. Така е в Гърция, нали все обичаме да гледаме как е там“, каза Борисов.

"Аз много ясно казах, че преговорите се водят от Мария Габриел. Този, който ще е премиер и вицепремиер съответно - има девет месеца ротация, трябва да има самочувствието, знанията, уменията, авторитета да си проведе преговорите с акад. Денков за кабинет", посочи той.

"За всички вас е ясно, че две години хаос, мизерия, престъпност, контрабанда, миграция, инфлация, обедняване, нито ред по плана за възстановяване, без едно евро от чужбина, без инвестиции", коментира още Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
0
 
! Отговори
Господ преди 10 месеца
Буци иска да е кат Фашиста Мицотакис , Ей *** нали немаше да има правителство ако не е 1я мандат а сега кво стана бе , от Козяк инструктираха Гешев да ти прави сечено и ти веднага се наведе и го Пое на промянаджиите сега скимтиш като вдовица за . Козяк се изхвърли хубаво на лицето и на другите слагачи какви беха Леля *** и Славчо гологлаво . Трагедия сте всички в резервата Копейката хубаво се гаври с вас . *** ше даде мандат на Мутри вън и Канадските лъжци.
177
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
всичко е една лъжа в тази псевдо държава
176
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бибитко ако се чуе какви ги говори ще умре от смех.
175
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Крепят м*дете на евроатлантизма.
174
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ех тези американци. Въртят ви, както си искат. Хем разделение, хем обединение, че вече са във война и им трябваме
173
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бойко не разбира,че го сготвиха.В илюзия е.Край с партията му.
172
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Очаквам Бучко Банкянски да получи честитка от прокуратурата за 72ч арест на първо време а после каквото сабя покаже. Този арест няма да е като аматьорската изцепка на Дамаджан. На Бучко ще му се стъжни. Ще изкарат и торбите с пари на Авиоотряд 28 заминали за Ливан. Ще боли.
171
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От българско, по-българско:)))!
170
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Борисов отдавна даваше сигнали, че е готов на всякакви компромиси с пп/ дб. И го постигна, бавно, постепенно търпеливо. Явно това му е жизнено важно, за да предаде своите избиратели. Опитен котарак, държи мишлетата в лапичките си и си играе по своите правила.
169
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Имах един пост в два реда. Ставаше дума за Чекмеджан и това КОЙ дърпа конците на Каскета. Изтрили са го. Браво!! С това потвърдихте едно обосновано предположение накъде се е запътил Боко и КОЙ ще го прати там. Всъщност, искрено се съмнявам че Чекмеджан схваща какво забърка и какво го чака.
168
0
 
3
 
! Отговори
Иванчо преди 10 месеца
Вица с Иванчо,Води госпожата класа в свинеферма и гледат малките прасенца.Едно пасенце се качило върху друго игочука.Иванчо пита,, Госпожо, какво правят тези прасенца,,.Госпожата отговаря,,Ми едно прасенце си убило крачето и другото му помага.Иванчо,, Я гледей ти , то му помага, а то гоичука. А Бойко кой е.
167
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бойко направи безподобен компромис угоди на кирчовци.Обяснението беше, че го прави в името на България/на държавата.Можеше да каже, че го прави в името на Народа.Но не го каза.Народа пак изпадна някъде.Правилно той е опасен свидетел.Има и Памет все някога може да ти припомни едно или друго.А България как ще ти държи сметка тя?За Народа може всичко да се каже даже, че е недостоен за усилията на Властниците си.Тогава и държавата на ротация-9м.на едната мафия и 9 на другата.
166
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Протеста от 2020 първоначално беше спонтанен после се внедриха, така наречените умно красиви от преДай България, които са най-твърдото ядро на статуковото и авери на Баце още от времето на реформаторите и хората им повярваха за пореден път. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяна и бленувана мечта на българите: Мутри вън от държавните институции и долу ръцете от съдбата на България за съжаление беше предадена именно от тези фалшиви политици изпълняващи указанията на статуковото
165
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
за тези,които твърдят ,че "Бориссофф е най-адаптивния политик"..:-Драги мои,прощавам ви,че наричате лицето Боко М. Борисоф "политик",но АДАПТИВНИ са САМО ХАМЕЛЕОНИТЕ !!!..Това същество просто се опитва да отложи позорния си край..
164
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много правилно казано от г-н Гешев! Политически *** са половината от тея в парламента. На никой не му пука за хората за народа за заплати пенсии за държавата като страна. И разни спортисчета клатещи глави не можещи да мислят и говорят какво правят там? Докато ние хората учили Държавна администрация не можем да работим по професията си защото места са заети от връзкари! Това е в БЪЛГАРИЯ. А всички вие сте отговорни ЩОТО СЕДИТЕ И МЪЛЧИТЕ И ВИ КОНТРОЛИРАТ И ВЛИЯЯТ НА ЖИВОТ чрез теле интернет
163
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е как да няма коалиция, след като ще се въртите на кормилото на държавата и ще си подкрепяте предложенията? Този трагикомичен цирк който разигравате с ротациите не може да заблуди никого.
162
1
 
4
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Май замествате Конституцията с договорка между две малцинства.
161
0
 
1
 
! Отговори
а ся де преди 10 месеца
кой на кого шъ прави ана лингус ? Кокорчо е ясен , *** Киртака ще трябвада развърже езичето . Честито на избирателите и на промянаЖиите и на гербаЖиите ! Тез господа ви се из хо ди хана сурата
160
0
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
че той Боко "отсече" и това:..-"Не съм любовник на моделката,само спахме в едно легло "..
159
2
 
6
 
! Отговори
Деляне Изгоре Деляне преди 10 месеца
ще те хвърлят сега на кучетата...