Слави Трифонов: Аз съм отвратен, а вие?

ИТН е на страната на отвратените, заяви той
22 май 2023 18:00, Александър Попов
461
Слави Трифонов: Аз съм отвратен, а вие?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира формулата с ротационни премиери, за която са се договорили ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

"Има една емблематична реплика от филм, посветен на свободата на словото. Когато политиците атакуват свободата на словото, един редактор казва: “Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните”. Та и аз, и моите колеги, сме така. Като казвам “моите колеги”, имам предвид “Има такъв народ”.

Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните. Вие как се чувствате от всичко това, което се случва последно време? Защото то е отвратително, позорно, унизително и в крайна сметка неприемливо. Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване на база на унищожението на другите, се събраха заедно с тях. И ще си правят правителство на ротационен принцип. Целия бранд “Продължаваме промяната”, казвам бранд, защото те така обичат да се изразяват, та целия бранд “Продължаваме промяната” беше изграден върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов. Цялата им риторика в продължение на година и половина изглежда така: Цитирам Кирил Петков: “Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде”.

Е, явно ще се завърне и ще продължи.

Друг цитат на Кирил Петков: “30 години затвор не му мърдат и той го знае. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките”.

Явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е договорката. Ще ви цитирам какво казва и Асен Василев на трети май тази година: “Опази Господ Бойко Борисов да ми е приятел!”.

Асене, Асене, Асенеее... не те опази Господ. Бойко Борисов не само ще ти е приятел, ами ще ти е и началник.

А ето какво казва пък Бойко Борисов за Асен Василев: “Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже “добър ден”, може спокойно да си пуснете лампата”. Бойко, пусни си лампата!

Мога да цитирам до утре сутринта изречения на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов все в тоя дух. Те говореха така до снощи. Но тази сутрин слънцето ги озари със своите лъчи и те вече мислят по друг начин.

Сега скъпи приятели, които четете тези редове, кажете ми вие от коя страна сте? Аз съм отвратен. А вие?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


461
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
398
0
 
3
 
! Отговори
Главчо преди 10 месеца
Когато си точеше лигите да имате министри с ГЕРБ не беше отвратен !?Шо така бе СлаФчо ?
397
1
 
4
 
! Отговори
Главчо преди 10 месеца
То и аз съм отвратен от теб ама ни се натрапваш непрекъснато.Кога ще ти спрат кранчето и на теб и да отидеш при истински отвратителните ти господари? Но идвате времето и на теб като гледам.
396
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 10 месеца
И "ВИЕ" от ИТН ,бяхте готови да станете"отвратителни"!!!ББ и компания са престъпни твари и други няма да бъдат ,докато са на тази Планета!Той и компания Ви "разиграват" - всичките ,но този път ,няма да се "спасят" от справедливо наказание.Единствените ,които са "с акъла си " и са последователни в действията си са Президента - Румен Радев и хората избрани лично от него.Всички ,които се "коалирате" "уж" за доброто на България ,мислите само за себе си и не защитавате националните интереси.
395
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ОТВРАТИТЕЛЯТ ОТ ЧАЛГАТА СЕ ОТВРАТИЛ!!!... ЧАЛГА УЧИНДОЛ, ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ ОКСИМОРОН, БЕ ЧАЛГА??!!!
394
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 10 месеца
отвратен чалгар от симфонична музика
393
0
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 10 месеца
Тук става въпрос за управление на държава,а не на някакво шоу.Ако слушаме разни "умници",то ще излизаме и влизаме в избори до края на света.
392
1
 
13
 
! Отговори
Няма такъфф нароТ преди 10 месеца
И ние сме отвратени от теб!
391
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Показват ни го за да мразим него, а не сегашните *** дето ще ни набутат във войната.
390
0
 
9
 
! Отговори
отврът преди 10 месеца
Тридесет дълги продължителни и много скучни години ни показваха този отвратителния. И сега пак ни го показват въпреки че е на ръба да влезе или не влезе в НС. За какъв грях ни го показват постоянно?
389
1
 
9
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 10 месеца
Всички ние сме отвратени от твоето предателство спрямо България Славчо! Вцичко това е по твоя вина , ти събори предишното перавителство и сегаа пристана на Бойко ,но ти излезе крива сметката.Ха ха ,гадно а ? И ти заявчваше яе никога няма да се коалираш с Бокоп ,но му пристана пръв ,нали ? Сега ка се чувставаш? Няма да си на държавната софра! Язък дето се излкожи!
388
0
 
9
 
! Отговори
Виц за чалгаря преди 10 месеца
Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да, виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство и референдуми ? А Вие как мислите ?
387
0
 
11
 
! Отговори
отвратен преди 10 месеца
Всички ние сме отвратени от теб , султан-диван. продаде се на мафията и сега си много принципен. Всъщност пак изпълняваш ролята , на слуга на мафията. Отвратителен си.
386
1
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 10 месеца
Нали ти свали правителството,а сега си недоволен.
385
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този човек е бедствие !
384
0
 
10
 
! Отговори
агент 006 преди 10 месеца
много сте отвратени бе.като не ви платят заплатите, пенсиите на бабите и дядовците ви защото няма бюджет ще ви питам...
383
0
 
15
 
! Отговори
дедо Его преди 10 месеца
Славчо като имаше цялата власт се уплаши и се връцна.Сега си трай и си гледай смешките в ТВ 7/8 защото освен за шут за друго не ставаш.
382
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз още откогато имаше коса и участваше в супершоу Невада с Къци съм отвратен от теб .
381
1
 
16
 
! Отговори
Митев преди 10 месеца
И аз съм отвратен. От Слави-влашката престилка-
380
2
 
17
 
! Отговори
ЗЛОБЧОВЦИ преди 10 месеца
всички са отвратениииии от теб,тожко африкански,пуяка и какво ли още!!!!!
379
7
 
5
 
! Отговори
Лолита преди 10 месеца
Безумие. Срамувам се от всичко, което се случва в страната ни. Пошло, необяснимо.Отвратително е, Слави, съгласна съм.