Хамид Хамид: Отношенията на Доган и Пеевски са по-силни от тези на баща и син

Те двамата вземат стратегическите решения
8 юли 2024 09:34, Стела Стоянова
153
Хамид Хамид: Отношенията на Доган и Пеевски са по-силни от тези на баща и син
Снимка БГНЕС, архив

ДПС има само един отбор. Тезата за крила е абсурдна и невъзможна. Всички в ДПС носят в сърцето си почетния председател д-р Ахмед Доган и там няма отбори, движението е единно, заяви пред bTV депутатът от движението и зам.-председател на парламентарната група Хамид Хамид.

По думите му отношенията между Ахмед Доган и Делян Пеевски са по-силни от отношенията между баща и син.

Проблемът са дерибеите, каза още Хамид, визирайки Рамадан Аталай.

Не може един Рамадан Аталай за лична изгода да ги противопостави. Пеевски винаги е бил до д-р Ахмед Доган в трудни моменти, каза още Хамид Хамид, определяйки изключения от ПГ на движението Рамадан Аталай като „космонавт“. По думите му „трудни моменти“ били свързани с Касим Дал, с Лютви Местан.

Още по темата

Доган, заедно с Пеевски, вземат стратегическите решения в ДПС, каза още Хамид Хамид. Запитан кой е силният човек в ДПС, Хамид Хамид посочи този тандем.

За сега сме втора политическа сила, но ще бъдем първа. Днес колективният орган ще определи кой да отиде да вземе мандата от президента, какво да прави с него, ако има предложение, ще излъчим кандидат за премиер, информира Хамид.

ДПС ще положи всички усилия България да има редовно правителство, за да може да се излезе от спиралата на изборите, каза още Хамид Хамид. И председател Чакъров, и председател Пеевски, и почетният председател искат едно, заключи депутаът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може турските кланове да не се дадат без бой ! Доган поръчва, Пеевски мачка с прокуратурата!
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не са в интимни отношения?
80
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Осман Октай го каза преди седмица!
79
0
 
8
 
! Отговори
Мафия ДПС преди 1 месец
Доган се чисти от конкуренцията с помощта на свинчо!?!
78
0
 
12
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
Пеевски е огромен проблем не само за ДПС ,но и като цяло за Българското правосъдие и Прокуратура!"Пеевски гейт" тепърва ще трябва да се разнищи до край, иначе няма смисъл отново Правителство!
77
1
 
7
 
! Отговори
Помним добре преди 1 месец
"Аз раздавам порциите на властта!" - Ахмет Доган
76
0
 
12
 
! Отговори
От страх ли преди 1 месец
Чудя се,как още българомохамеданите гласуват за тези бандити от ДПС, които ги мачкат и крадат до кокал...ДПС депутатите са най-богатите с най-бедния електорат!!!
75
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То е ясно, че българите сме п*.тки щом търпим такива измамници като ДПС. Но въпроса е - защо българските турци ги търпят а не се вдигат да ги изринат??
74
0
 
8
 
! Отговори
Възмутен преди 1 месец
На турци, които се представят за българи, а живеят в Турция, трябва да им се отнемат българските паспорти и на децата им, които даже не знаят български! Само български-турци, които живеят в страна на ЕС, да могат да си запазят българското граждонство!!!!! И да се премахне по БНТ новините на турски, българските-турците са ДЛЪЖНИ да знаят български език, щом имат български паспорти. Новити на турски САМО по кабелни телевизии, не по национални, тжва НИКЪДЕ го няма по Света!
73
1
 
10
 
! Отговори
Тъжно преди 1 месец
В един развод, най-много страда детето (Бойко)
72
1
 
6
 
! Отговори
Кире преди 1 месец
Една невероятна футболна драма! На този турски сериал само му липсва Али Реза!
71
1
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
стига с вашите прос-то-тии по 30 години се търкаляте в нс с гласовете на чуждиграждани от турция не ви ли е срам да използвате хората вие сте дерибеете закоито говори магнитски махаите се всички една бан-да която говори че уж пазиетн мир че кои го заплашва този мир вие заплашвате хората с вашите приказкивръщаите веднага мандата и изчезваите
70
1
 
11
 
! Отговори
Тинтири-минтири преди 1 месец
Като са им много силни отношенията на Доган и Пеевски, защо не могат да вземат единно решение при гласувоне?! Кого залъгвате вие от ДПС?!
69
1
 
6
 
! Отговори
Бойко го закъса преди 1 месец
Сега собствениците на Бойко ще му скъсат синджира от дърпане, докато се разберат чия собственост е - "На си ти куклите, дай си ми Бойко" "Няма да го дам, щот си хулиган"
68
1
 
7
 
! Отговори
мак преди 1 месец
Щом почетният с.-о.п-ол изпълзя от укритие в сараите, явно иска пак да е в политиката, да си прави нови обръчи от фирми. Имат шанс да са първа сила, щом българите не гласуват. Сърдете се на самите себе си, ако това стане. Иска ми се журналистите да попитат дпс, какви права и свободи не им достигат. И защо етническа партия още съществува.
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно нещо ще кажа на всички . Навсякъде живеят мюсулмани Франция , Германия , Белгия и др. В нито една държава не видях подобна партия , нито видях в Турция християнска партия . Редно ли е в България да има такава и всички да знаят , че това не е точно партия .Служби няма ли в тази държава ?
66
7
 
4
 
! Отговори
Съседка преди 1 месец
Гледах го по БТВ. Хамид Хамид е доста симпатичен и хрисим човек. Винаги поздравява.
65
1
 
12
 
! Отговори
И в ГЕРБ не е розово преди 1 месец
Бойко скоро ще пълзи пред централата на Промяната и ДБ, да ги моли за закрила от Пеевски.
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В зоната на здрача ли отиваме?
63
1
 
8
 
! Отговори
Краси Кралев преди 1 месец
Историята помни не един или два случая в които баща и син стават смъртни врагове, така че не знам какво би трябвало да означава подобно твърдение. Не всички бащи и синове са в цветущи взаимоотношения.