Честър Бенингтън водил жестока битка с алкохола преди смъртта си

Вокалистът на Linkin Park се самоуби през юли 2017 година
Обновена: 29 сеп 2024 20:31 | 29 сеп 2024 20:10, Красимир Ангелов
32
Честър Бенингтън водил жестока битка с алкохола преди смъртта си
Снимка: БГНЕС

Покойният лидер на групата Linkin Park Честър Бенингтън  е водил „ежечасна битка със зависимостта“ към алкохола в продължение на месеци преди преждевременната си смърт чрез самоубийство през месец юли 2017 г.

Писателят Джейсън Липшуц разказва подробно за мрачните моменти на изпълнителя, както и за възхода на известната рок група в „Легендата и наследството на Linkin Park“.

"През последните месеци обаче, докато публично обсъждаше трудностите си с живота, той насаме разказваше на близките си за конкретен проблем: желанието да пие отново беше погълнало мислите му", гласи откъс от книгата, съобщи People.

"Той описваше ежечасна битка с пристрастяването", казва Райън Шук, близък приятел на Честър, който е помогнал за превръщането на един от най-мрачните му периоди през 2000-те години в единствения албум Dead by Sunrise и който си е писал с него за алкохолизма му в седмиците преди смъртта му.“

Бенингтън бе на 41 години, когато избира смъртта на 20 юли 2017 г.

"Сърцата ни са разбити. Шоковите вълни на скръбта и отричането все още преминават през семейството ни, докато се справяме със случилото се“, заявиха останалите членове на групата дни след смъртта на фронтмена им.

"Опитваме се да си припомним, че демоните, които ни те отнеха, винаги са били част от сделката. В края на краищата, именно начинът, по който ти пееше за тези демони, накара всички да се влюбят в теб на първо място".

След смъртта на Честър групата се завърна към концертната си дейност, като по-рано този месец добави Емили Армстронг от Dead Sara като съ-вокалистка и Колин Бритън като барабанист, припомня БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Linkin ParkЧестър Бенингтън
Още от Кино
Лайди Гага маркира “Мона Лиза” с усмивката на Жокера
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 14 минути
Личи си, че който е писал статията не е въобще наясно с Линкин Парк. Честър е вокалист, но лидер... Групата е на Майк. Той я основава, той пише повечето текстове и тн. Честър се присъединява по-късно.
29
2
 
0
 
! Отговори
Кинти преди 25 минути
Водил е тежка битка да изпие всичкия алкохол на света,ама не можа!!! Както и да издруса всичкото бяло на света.Там никой не е спечелил.
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 26 минути
Тая новата вокалка прилича на Йоко Оно, а Шинода си е колосален кък
27
1
 
1
 
! Отговори
Един там преди 32 минути
Ами като му се е пиело да беше пил... Щеше да е жив! Честърчето само ако знаеше ракийка с трушийка, със суджуче домашно, със сланинка и т.н...Как да се самоубиеш бе братко... Яжте и пийте до откат!
26
1
 
2
 
! Отговори
до 24 преди 45 минути
Ами състоянието му се разбира от текстовете на песните му. In The End например прилича на предсмъртно писмо - I tried so hard and got so far, but in the end it doesn't even matter. Подобни пенсия са и Somewhere I belong, Given Up, Valentines Day, т.н.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 59 минути
Зодия риби - те всички са пияници като Ласкин :)))
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Не можа да преживее безсилието за пед.филската мрежа на продуценти и артисти в холивуд. Крис Корнел беше надушил *** и си замина на 18 май същата година - двамата бяха приятели. Пъф Деди сега го обвиняват вече порастнали момчета и си плаща милиони да си траят. Всички от оная епоха са били на партитата и знаят *** какво са правили с децата. Няма как да ме убедите, че се е самоубил от алкохол и депресия, при положение, че има много деца. Двамата с Крис са готвели разкрития за ***
23
1
 
3
 
! Отговори
xph преди 1 час
До Ямболски цървульА знаеш ли в какво се изразява зависимостта към алкохола? Знаеш ли какви са симптомите? ;) Защото около 85% българите не знаят...
22
0
 
2
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 час
*** ти като си от Ямбол знаеш ли село Ботююю?:):):)Имам един приятел там ченге:):))
21
0
 
3
 
! Отговори
Ае нз къв преди 1 час
е бил като чове, явно нещо у главата не е било в ред, само той си е знаел.....ама беше ВОКАЛИСТ ЕДИН ПЪТ, и 100 да се сменят на негово място няма да го заместят.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
А с майнд контрола битка водил ли е?
19
3
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 час
Пия от 30 г. Спирал съм за периоди от по месец.Никога до сега съм нямал симптоми на зависимост.Чудя се на такива хора,които са алкохолно зависими!
18
2
 
1
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 час
И аз карам внимателно!280:):):)
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Изпивал литри.
16
0
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 1 час
Аз съм с континентал, премиум контакт хдрайв, обаче като си карам ***, карам внимателно.
15
3
 
8
 
! Отговори
По темата преди 1 час
На балканите всеки пие ракия, цял живот. Деца прави, гледа, работа, ремонти, жена и пак пие. Оти не пие ракия, затова така е станало.
14
1
 
1
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 час
:):):):)Pirelli PZero 325/35/22:):):)
13
0
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 1 час
Бате, днес на Струма, лява лента, локва вода. След малко някакви двама се блъснали и имаше новио пасат на милицията. Карай обмислено!
12
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ние в русия слушаме само филип киркоров, такива капиталистически банди не харесваме
11
1
 
6
 
! Отговори
G. I. Joe преди 1 час
Алкохолният делир не прощава.