Молец и Fyre на Summer Vibes Festival във Видин

Ицака и Павел Колев са водещи
22 май 2023 10:53, Александър Попов
3
Молец и Fyre на Summer Vibes Festival във Видин

За четвърта поредна година Видин ще е домакин на младежкия Summer Vibes Festival. Той ще се проведе на 10 и 11 юни край емблематичната крепост "Баба Вида“. Както и при предишните издания, мисията на фестивала е да откъсне децата от интернет пространството, да им покаже един по-здравословен и не по-малко интересен начин за забавление на открито в реалния свят. Целта е да сe насърчи общуването помежду им на живо, без дигитални устройства, както и да се заздрави връзката с родителите им чрез едно общо приятно преживяване.

Всеки ден преди обед ще има училище за танци, където участниците ще изработват танцов спектакъл, който ще представят вечерта на голяма сцена пред публика. Следобяд ще се играят много забавни игри като народна топка, дърпане на въже, дама, хвърляне на рингове, баланс с тенис топче, скачане с чували и на ластик и др. Участието във всяка игра ще носи на всеки участник парче от пъзел, като накрая събралите всички парчета ще участват в томбола с атрактивни награди.

Вечерите са отредени за безплатни концерти.

На 10 юни всички видинчани и гости на града ще могат да чуят и да се срещнат на живо с една от най-успешните млади певици в момента Дара Екимова и музикалната сензация група Молец. На 11 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от любимците на младежите FYRE, Theo и победителката в четвъртия сезон на The X Factor България - Християна Лоизу.

Водещи на събитието ще са популярните влогъри Ицака и Павел Колев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: видинМолец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе Сашко, абе Попов, довечера в НДК ще пее Алесандро Сафина - един от най-великите тенори на света! Как пък една дума не написа за него, а за някакви си молци?!
1
0
 
5
 
! Отговори
Красива и евтина преди 10 месеца
След евента ще има безплатен зарибяващ първи пакет с брашно от молци