Мода за есента – неочакваните цветове на сезона

Ще се изненадате
29 сеп 2024 20:45, Дарена Найденова
0
Мода за есента – неочакваните цветове на сезона
Снимка: iStock

Тъй като лятото бавно и тъжно изчезва, светът около нас грее с жизнена палитра от богати, уютни нюанси. Спокойно можем да кажем, че есента е сезонът, който се олицетворява с цветовете и сме напълно готови да го приемем. Заедно с пълното преминаване към есенното състояние на ума, Месец септември дава сигнал да оставим свежите бели нюанси настрана и да преминем към по-смели, по-нови и по-богати цветове.

Отвъд очакваното – кремаво, сиво и оранжево – есенната мода също има начин да ни предоставя неочаквани обрати. Въпреки че няма нищо лошо в това да се придържате към класиката, също е забавно да следите цветовите тенденции като средство да избегнете монотонността и да подходите към облеклото за новия сезон с малко повече вълнение.

Макар че ние никога не бихме се уморили от есенното оранжево или кафяво, признаваме, че не сме сред мнозинството. Независимо дали в края на лятото се чувствате малко уморени от ярки, чисти нюанси или просто се вълнувате да се облечете за новия сезон, това са осемте цвята, които може да видите навсякъде тази есен.

8 неочаквани модни цвята за есента

Градински чай и маслиненозелено

Нюансите на зеленото са синоним на есента. Въпреки че гамата на природата около нас е по-скоро кафява, наситените зелени цветове са напълно подходящи за това време от годината. Тъмните, приглушени тонове като градински чай и маслина притежават гъвкавост, която ги кара да изглеждат на място през всички сезони. Земни и успокояващи, нюансите също се усещат заземяващи през есента – време от годината, известно с това, че е еднакво подходящо за активности на открито и уютни моменти у дома. Цветът допълва почти всеки друг нюанс и има начин да добави визуален интерес, без да нарушава целия ви вид.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: мода за есента
Още от Свободно време.
6 модни съвета, ако сте над 50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари