6 употреби на четката от спирала

Почистете фугите на плочките
24 сеп 2023 22:25, Михаела Лазарова
13
6 употреби на четката от спирала
Снимка: Istock

Почти няма жена, която да не използва спирала за мигли. Ако имате стара спирала, която вече не използвате, не бързайте да я изхвърлите. Четката на спиралата може да ви послужи за много неща, затова я измийте добре, изсушете я и я приберете.

Вижте за какво още можете да използвате четката за спирала и защо не трябва да я изхвърляте.

Пригладете прическата си

Ако се опитвате да си направите прическа с кок, конска опашка или някакъв друг вариант, който включва връзване на косата, вероятно ще искате да я пригладите добре. В такива случаи използването на четка и гребен може да наруши гладкостта на прическата, защото ви трябва нещо по-фино и нежно.

Именно четката за спирала може да ви помогне. Използвайте я за приглаждане на бабунки и щръкнали кичури.

Оформете веждите си

Ако имате нужда да срешите веждите си, четката за спирала може да ви помогне да го постигнете. След като сте я измили добре и сте я подсушили, можете да я използвате за разресване на веждите и оформянето им по перфектен начин.

Почистете фугите на плочките

Ако фугите на плочките в банята и кухнята ви са замърсени, можете да ги почистите с малка четка, каквато е четката от спирала. С нейна помощ можете да изтъркате фугите, така че да ги накарате да блеснат отново.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
protiwna преди 2 месеца
selqnka ne e zabranena 2000 `owe`eta i si mlada mila
5
0
 
3
 
! Отговори
Пак от 7 преди 2 месеца
Виждам, че е цензурирана и думата "чepнuлкa"?!
4
0
 
4
 
! Отговори
От 7 преди 2 месеца
Не знаех, че думата "canyн" е неприлична и се цензурира!
3
0
 
1
 
! Отговори
Ами ако сте руса? преди 2 месеца
Опитвате се с помощта на спиралата да загладите "бабунка" от опънатата над челото ви коса. Опъната е, защото сте вързали косата си на "конска опашка". Но в този момент се откъртва парченце от черната боя за мигли, клеясала в основата на косъмче от спиралата. И какво ще стане? Ще боядисате в черно някое тънко кичурче от прекрасните си руси коси!
2
0
 
3
 
! Отговори
Сега си представете, преди 2 месеца
че след като сте измили самата спирала с вода и ***, за да отстраните чернилката от нейните косъмчета, вие пристъпвате към почистване на фугите между плочките в банята или в кухнята. Само че това става не само с вода, нужно е да прибавите и препарат за фаянс, а той е силен и ще разтвори черната боя за мигли, клеясала в основата на косъмчетата на спиралата. Значи, ще замърсите с *** фугите вместо да ги почистите.
1
0
 
2
 
! Отговори
Обаче! преди 2 месеца
Не се обяснява как спиралата да бъде почистена от наслоената боя за ресници, нали е употребявана точно с тази цел и боята е буквално напластена и дори клеясала в основата на косъмчетата на спиралата.