Мода лято 2023 - кои парчета са задължителни?

Всеки трябва да има къси дънкови панталони
29 май 2023 19:35, Дарена Найденова
14
Мода лято 2023 - кои парчета са задължителни?
IStockphoto

 Лято? Да, следващият сезон би трябвало да е точно лятото, но времето навън ни кара да си мислим, че сме се запътили към зимата. Нетрадиционните за май метеорологични условия насочват емоциите ни по-скоро към есенно/зимния период, а не към пролетно/летния, в който всъщност се намираме. Въпреки мрачното, дъжовно и дори леко студено време, ние сме решени да посрещнем лятото подобаващо и затова трябва да се подготвим от рано. 

Модата носи много лица. И когато говорим за ежедневна мода, към която много от нас се присъединяват, наистина има две основни идеологии или субкултури, които управляват навиците за обличане. Тези две различни, и привидно противоположни, модни системи са както следва - едната следва тенденциите, а другата е устойчивата, която се гордее с неподвлаността на времето и никога не прекалява със залитането по временни стилове. 
 
Въпркеки че е забавно и разнообразяващо да се изпробват нови тенденции, покани в социалните мрежи, има нещо удовлетворяващо и успокояващо в изграждането на устойчив гардероб, базиращ се на класически дрехи, неподвластни на времето. 
 
Навлизайки в лятото, винаги е лесно да бъдем повлечени от най-новата тенденция, но тази опция не винаги изглежда реалистина за бюджета на всеки. Ако вместо това искате да добавите към летния си стил по по-внимателен начин, който е по-малко вероятно да ви даде излишък от дрехи, тогава възприемането на манталитета за капсулен гардероб е вашето решение. 
 
Лятна мода - няколко задължителни неща в гардероба: 
 
1. Дънкови шорти
 
Когато си помислим за лятото, моментално се сещаме за дънковите шорти. Напълно вярваме, че денимът ще бъде основна част от ежедневната мода още дълго време и същото важи за по-късите стилове през по-топлите месеци. Въпреки че силуетите, дизайнът и дължините може да се променят, основен чифт, който се отличава с по-светъл цвят и дължина, която не е твърде къса, нито твърде дълга, почти несъмнено ще надделее над променящите се с времето тенденции.
 
2. Бял потник
 
Звучи ли ви твърде банално? Добре! Така и трябва. Лесно е да напълните пазарската си количска със скъпи и модни артикули, но фактът е, че понякога най-доброто решение за пазаруване, което може да вземете, е толкова елементарно, че дори не подозирате за него. Белите потници са едновременно олицетворение на вечността и дефиниция за универсалност. Комбинирайте ги с къси панталони, поа, дънки, блейзър или жилетка. Ограниченията тук липсват.
 

Лято 2023 - дрехите на една кука пак са на мода

Каубойски ботуши – перфектни за пролетта и лятото

Бански 2023 – какви модели ще носим това лято?

3. Ленени панталони
 
За някои от нас по-топлите месеци се равняват на ежедневни битки с жегата и прегряването на тялото, особено ако трябва да сме по-официални за офиса или работна среща. Тук на преден план излизат ленените панталони. Те не само са класически за лятото, но са леки и много удобни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само от 20+ см
7
1
 
5
 
! Отговори
Класика преди 10 месеца
Бермудки от тънък памучен плат, потник и джапанки, това подхожда и за мъже, и за жени.
6
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 10 месеца
Лидл
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дънките са парцали за мързели и хора без вкус. Дали ще си показва баджажите като афро-американка с носталгия към прародителите си, е въпрос на (липса) на култура.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Напоследък няма от къде да се купят нормални мъжки бански които да са боксерки или слипове. Значи навсякъде се продават бански тип шорти който за мен са си шорти а не бански - даже си купих такива бански шорти но няма да ги нося като бански. Ще потърся още за нормален мъжки бански.
3
0
 
6
 
! Отговори
Парче мисирка преди 10 месеца
"възприемането на манталитета за капсулен гардероб е вашето решение" ----------- Къде другаде можете да прочетете такова нещо, освен в днес.бг?
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Парчета"? И да превеждате качествено даже не можете.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мойто парче!Кои парчета....