10 неща за положителна енергия в дома

Сложете снимки или картини, които ви носят радост и приятни спомени
13 май 2023 23:00, Михаела Лазарова
8
10 неща за положителна енергия в дома
Снимка: Istock

Всеки човек иска да е зареден с повече добра енергия, включително да усеща позитивност и в своя дом. Тази положителна енергия обаче невинаги е лесно да се усети, особено ако домът ни е задръстен от вещи, които не употребяваме или пък е мръсен и неподреден. Ето няколко неща, които можете да направите още днес, за да почувствате по-силна позитивна енергия вкъщи:

1. Изхвърлете поне 10 предмета, които отдавна не използвате: стари дрехи, скъсано бельо или чаршафи, неудобни обувки, стари бележки и квитанции, разписки, играчки, с които децата вече не си играят.

2. Изхвърлете изсъхнали растения, ако имате такива. Колкото и да ви е жал, ако не можете да ги спасите, по-добре ги изхвърлете. Това ще се отрази положително на енергията в дома ви.

3. Изхвърлете стари и счупени гримове. Ако пазите в скрина стари гримове с изтекъл срок на годност, изхвърлете ги още днес. Не само задръстват шкафа ви и пречат на потока енергия, но и могат да ви причинят алергични реакции, ако решите да ги използвате върху лицето си.

4. Почистете огледалата в дома си. Огледалата заемат съществена част от философията на фъншуй. Те са елемент, който може да ви помогне да подобрите енергията в дома си, но може и да я влоши, ако ги използвате неправилно. От голямо значение е огледалата да са добре почистени, без петна и прах. Повече за подредбата на огледала в дома според фъншуй можете да прочетете тук.

5. Проветрете добре. Ако сутринта не ви е останало време да проветрите хубаво помещенията, щом се приберете от работа, постарайте се да отворите за поне 10 минути, за да се проветри домът ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Може да кандидатствате за най-снимания диван в света.
4
2
 
5
 
! Отговори
Граматик фашист преди 11 месеца
До 6 Анонимен Абе те хубави препоръки,но не пасват на всеки уви! И на всяка връзка! От значение си е всичко!-:) На колко си години! Каква връзка имаш! Какви са точно преуритететите ти в момента!-:) И до какво ниво на развитие в живота ти си стигнал/ стигнала! . . . И НАЙ ВЕЧЕ ОБРАЗОВАН ЛИ СИ? преуритететите СЕ ПИШЕ ПРИОРИТЕТИТЕ! ИДВА ОТ ПРИОР ПЪРВЕНСТВО/КАЧЕСТВО!
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Абе те хубави препоръки,но не пасват на всеки уви! И на всяка връзка! От значение си е всичко!-:) На колко си години! Каква връзка имаш! Какви са точно преуритететите ти в момента!-:) И до какво ниво на развитие в живота ти си стигнал/ стигнала!
2
3
 
7
 
! Отговори
Мария Гербриел преди 11 месеца
Аз бих сложил във всеки ъгъл на стаята съответно парче ураний, плутоний, тритий и деутерий а аз ще стоя в средата на стаята като петият елемент и ще светя.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Приятни сънища!