Нови прически за тънка коса - кои стилове са на мода?

Ето как да промените гривата си
25 май 2023 20:31, Дарена Найденова
0
Нови прически за тънка коса - кои стилове са на мода?
IStockphoto

Прическите wispy завладяха социалните мрежи и популярността им не показва признаци на забавяне в скоро време. Терминът се е превърнал в синоним на тънък, пернат и цялостен стилен тънък бретон, който се очертава като най-желаната визия на годината. Въпреки това, има няколко други модерни тънки вариации, от които да изберете, като всички се характеризират със своята лека като перо и деликатна текстура. 

Готови ли сте да се впуснете в тенденцията за тънка коса? Независимо дали сте в настроение за фина актуализация с деликатен бретон или сте нетърпеливи да изпробвате смела трансформация с ретро прическа, тези тънки стилове гарантирано ще привлекат вниманието към визията ви. 
 
Нова прическа - ето няколко стила за тънка коса:
 
1. Тънък бретон
 
Голяма част от хората се насочват към тънките бретони, особено през пролетта и лятото. Фризьорите смятат, че популярността на стила се дължи на ниската поддръжка и лесното оформяне по време на процеса на растеж. Бретонът е подходящ за хора с тънка коса, които желаят промяна, но все още не са готови да променят дължината си.
 

Абитуриентска коса – стилът, който ще промени прическата ви тази пролет

 

 

Аксесоари за коса – тенденциите за 2023 година

 

 

Аксесоари за пролетта – големите скрънчита са на мода

2. Тънки кичури
 
Тънките кичури са сдържани, с леки, подобни на перце отблясъци за естествено изграждащ ефект. Те придават измерение и дълбочина на косата, без драстично да променят цялостния цвят или стил, като са идеални за всеки, който търси фина промяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации