Зодиите, които споделят прекалено много с партньора

Ето кои са те
30 май 2023 15:38, Ивета Иванова
6
Зодиите, които споделят прекалено много с партньора
Снимка: iStock/dikushin

Някои хора много добре осъзнават какво точно могат да споделят и пред кого. Но има други, които просто се пускат по течението, не мислят много, импулсивни са и споделят прекалено много лични детайли за себе си или други хора на партньора, дори когато още връзката е нова и не се знае колко сериозна и дълготрайна ще е. Споделят доста неща, без да се замислят, че е прибързано и неправилно.

Ето кои са те, според "Times Of India".

Близнаци
 
Те са душите на купона, много общителни и популярни. Отлично комуникират с другите и много добре изразяват себе си. Могат да говорят с часове, и то на всякакви теми. Вълнуват хората, с тях винаги е интересно и забавно. Близнаците разказват прекалено много истории, шеги, стари случки, развиват лични теории и в процеса не усещат кога са издали прекалено много неща на половинката. Не го правят нарочно, но така споделят лични неща и тайни на други хора.

Лъв
 
Хората обичат да са край Лъвовете, защото тези зодии са магнетични и изключително харизматични. Маниерите им са страхотни, щедри, весели и лидери са. Много лесно изразяват себе си и са общителни, социални, вежили. Така запленяват партньора и той е омаян от думите и историите им. Лъвовете в началото си дават сметка, че не трябва да споделят всичко, но след съвсем малко време се отпускат и забравят за това. Пускат се по течението и издават прекалено много информация. После съжалавят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Партньора"?
3
4
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 10 месеца
Пропуснато е, че и послъгват Лъвовете, иначе не могат да си хванат плячката
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
-Ало... Майко, аз в колко часа съм роден?-Сине, започни да излизаш с нормални жени!
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този път са написани само верни неща. Всички "Близнаци", "Лъвове/Лъвици" и "Стрелци", които познавам, имат такива качества, каквито са описани по-горе.