Зодиите, които чакат принца на бял кон

Ето кои са те
25 май 2023 23:00, Ивета Иванова
38
Зодиите, които чакат принца на бял кон
Снимка: iStock/ideabug

Тези зодии са много придирчиви. Те имат хиляди изисквания, бавно избират половинка, все нещо им липсва и искат да намерят идеалния човек за себе си. Както се казва - чакат принца на бял кон и не правят компромиси. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Водолей
 
Много търпеливи са и доста любопитни, затова не им е проблем дълго да чакат за връзка. Често на околните се струва, че Водолеите постоянно си харесват някого и флиртуват с него, но нямат сериозни връзки. Те просто имат изискан вкус, дълго подбират, опитват да опознаят хората и искат някой да ги зашемети. Не се получава и преминават към следващия човек. Чакат партньор, който ще ги уважава и ще се съобразява доста с тях. Държат много на това да има голяма страст във връзката и тя никога да не изчезва. Постоянно търсят половинката, но искат човек, с когото да създадат дълбока връзка, а не е лесно да го намерят.
 
Рак
 
Цъфтят, когато опитват да създадат отношения с другите. Те очароват околните, постоянно измислят нови неща, идеи, теории, знаят всички клюки, всичко интересно, инициират разговори. Споделят знанията си, харизматични са. Разсмиват другите, грижат се за любимите хора. Но много държат партньора да има същите качества - да е умен, мил, съобразителен, грижовен, да проявява голямо внимание към тях, да поема инициатива, да прави романтични жестове, да поддържа страстта жива. Искат този човек да ги очарова, омае, да не спира да ги изненадва, буквално търсят принца на бял кон. Много е трудно да намерят такава перфектна половинка, която да притежава толкова хубави качества.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Познавам няколко от зодия близнаци и телец. Тези все като се влюбят все е единствения и неповторим за тях, а после при раздяла бързат да си хванат НОВ единствен и неповторим. Без мъж тези не издържат дълго.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Машината в Севт я пуснахме да работи!
25
2
 
2
 
! Отговори
До мадам Аз /27/ преди 10 месеца
Конят е не само д.о.биче, но е и вид транспортно средство, а транспортът се движи по график, нали? Ако в нечий график не се появи навреме бял кон с принц на гърба, няма ли да е по-разумно дамата да потърси друг вид транспорт, за да не си остане вечно на позициите на неуспешно очакваща? :)
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 26 Кажи го на Евгени.
23
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 10 месеца
Добре че е коментатора от 24 по-долу да ни научи жените на ум и разум кое е най доброто за нас като график за изпълнение и срокове хахахаха
22
3
 
1
 
! Отговори
Познавам Водолей-ка, преди 10 месеца
която още като тийнейджърка все се влюбваше сериозно, съдбовно и неуспешно. За около 1 година успя да запази уж щастлива връзка, но с хлапак, който още беше гимназист и се беше прехласнал по 2 години по-голямата от него кака заради физическите ласки. После тази същата два пъти се омъжва, първия път поради збременяване, втория път за разведен с 2 деца и всеки път се развеждаше след няколко години. После пак се влюби, а той я заряза заради собствената й 17-годишна щерка, после заряза и щерката.
21
3
 
6
 
! Отговори
Скъпи дами, преди 10 месеца
Всичко си има граници. Затова нека всяка да си постави една възрастова граница, например да чака принца до 25-годишна възраст. Ако дотогава такъв не се появи на нейния хоризонт, да се огледа за някое по-скромно, но свестно момче и да побърза да си уреди живота, защото е най-разумно да родиш първото си дете преди да навършиш 30 г., а второто - преди 36 г. Нищо чудно скромният момък в крайна сметка да се окаже истински принц по душа и да те направи щастлива.
20
0
 
4
 
! Отговори
Амонимна преди 10 месеца
А аз все още чакам да се влюбя в себе си, преди да се влюбя в някой друг. Дано принцовете са търпеливи.:)
19
2
 
7
 
! Отговори
Жена Водолей преди 10 месеца
Вярно е:-) Неориентираните мухльовци ги оставяме на вас:-)
18
0
 
4
 
! Отговори
Бял джип преди 10 месеца
Друго си е нещо с 200-300 коня.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щом в приказките го има, значи се случва!
16
2
 
7
 
! Отговори
Прозтаг преди 10 месеца
От принц на принц, че накрая на коня!
15
4
 
2
 
! Отговори
История преди 10 месеца
Навремето, баба ми Мария, забременяла с пето дете, хората в селото я питали, Маро ми ся защо ти е пето дете, виж четири имаш. Баба Мара казала, ами я не го исках, ама тва *** (за дядо ми Благой) дойде една вечер и *** натисна заднишката, та стана квото стана. Хахахаха,
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Снежана
13
4
 
2
 
! Отговори
Имам пари преди 10 месеца
Имам много пари и преди се опитвах да се занимавам с *** и наркотици, но трябва да ви кажа, че това не е моето. Пробвах, но предпочитам нормалния живот. Не са за мен тези връзки с принцовете и принцесите. Даже са ми скучни и фалшиви. Загуба на време. Не за това е живота - цял живот да търса нещо уж читаво измежду парцaлEте и накрая да хвана най-Убавия пapцал и да си изгубя живота в това да го обгрижвам да станел видиш ли нов чист плат. Пapцалa трябва да се изхвърля веднага - ползваш, изхвърляш
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В един момент и на вашата улица ще изгрее Слънце и птиченцето ще ви кацне на рамото. И гледайте да не изпуснете този момент, защото това може да е последния ви принц на бял кон:⁠-⁠)
11
3
 
4
 
! Отговори
Ясна работата преди 10 месеца
Искат да ги взимат с бял скъп автомобил, но не предлагат нищо, освен грозните си мyтри на тик-ток филтри. Нито имам тик-ток, нито имам бял скъп автомобил. Не ми се занимава със сортиране на една змия измежду хиляди крокодили.. по добре да се прайм на беден и да си *** и да ме мислят за беден, по-спокойно е така .. за тик-ток "хубавици" пари вече нямам. Фалирах.
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не на бял кон а на бял еднорог чакат.
9
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зодиакални простотии на бял кон, ама без седло.
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Арест и доживотен затвор за мутрата от СИК!