5 знака, че той може да бъде вашият партньор в живота

Уважавате и цените различията
24 май 2023 22:30, Михаела Лазарова
19
5 знака, че той може да бъде вашият партньор в живота
Снимка: Istock

Когато започваме нови взаимоотношения и минават месеци, година, две и т. н., нормално е да се запитаме дали мъжът до нас е подходящ да ни бъде партньор в живота. Истинският партньор в живота ще бъде в съответствие с думите и действията си. Това е правило номер едно, за което да следим. Има ли разминаване – това не е нашият човек. Мъж, който не полага усилия да бъде с вас, а по-често комуникирате по телефон и чрез съобщения също няма как да бъде партньор за цял живот. Той показва още в самото начало, че не е надежден.

Кои обаче са знаците, че той е подходящ?

Лесно е да бъдете автентични един с друг

Един от признаците на сродната душа е, че двамата сте естествени и открити един с друг от самото начало. Не сдържате емоциите си, споделяте как се чувствате и ясно се питате какво искате. Той няма да се обиди или да се почувства отблъснат. Автентичността има висока вибрация и ще откриете, че лесно и естествено ще се свържете със сродната си душа.

Типове мъже, които не са подходящи за връзка и брак

Споделяте важните неща

Може да не харесвате същия вид филми или музика като вашия партньор в живота, двамата може да имате много различни хобита. Въпреки това и двамата знаете, че това не е наистина важното. Друг знак, че мъжът с когото имате връзка може да бъде вашият партньор в живота е, че двамата сте на една страница с това, което е наистина важно. И двамата цените едни и същи неща в живота. Може да имате различни стратегии за постигане на целите си, но ще споделяте подобни цели и ще се подкрепяте взаимно в постигането им.

10 знака, че той не приема връзката ви сериозно

Вие се стимулирате един друг да растете като личности

Не всеки мъж би подкрепял безрезервно половинката си в това тя да сбъдва мечтите си. Но ако във вашата връзка двамата с партньора ви виждате потенциала един в друг и се мотивирате да следвате целите си, то това е добър знак за връзката. Ако мъжът иска вие да сте най-добрата версия на себе си, гордее се с вас, то може да се каже, че той е подходящ за сериозни взаимоотношения.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мише, а в секса ка да са?
3
3
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 10 месеца
Тва човек като видиш и му удари шамар да се освести, эа жена една пaтeрицa стига
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мога да напиша интересни неща, но не искам да коментирам под статия, след която стоят постингите 3, 4 и 5.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Приятни сънища!